.

Friday 30 November 2012

Facebook

METODE DE ASAMBLARE La asamblarea pieselor la contructia de masini se folosesc paret metode de asamblare , in funtie de precizia ceruta, si anume: Metoda interschimbabilitatii totale; Metoda interschimbabilitatii partiale; Metoda sortarii (selectionarii); Metoda reglarii; Alegerea metode de asamblare este conditionata de urmatorii factori: Gradul de precizie al pieselor si subansamblurilor; Volumul de productie; Inzestrarea tehnica si organizarea sectiilor de asamblare. ASAMBLAREA PRIN METODA INTERSCHIMBABILITATII TOTALE Asamblarea interschimbabilitatii totale se get toaza prin imbinarea oricarei piese din lotul de piese prelucrate, fara a fi necesara selectionarea sau ajustarea prealabila.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Avantajele folosirii acestei metode de asamblare sunt urmatoarele: * Asamblarea simpla si economica( nefiind necesara ajustarea); * Posibilitatea aplicarii metodelor de asamblare pe banda sau in flux continuu; * Posibilitatea folosirii la asamblare a unor muncitori cu calificare mai redusa; * Procedeul ofera posibilitatea de a realiza o buna cooperare cu alte intreprinderi de specialitate. Toate acestea duc la cresterea productivitatii muncii, la imbunatatirea calitatii , la imbunatatireaa calitatii produselor asamblate si la scaderea costului. Asamblarea dupa meoda interschimbabbilitatii totale cere o organizare corespunzatoare a intregului proces de productie. Interschimbabiltatea totala a pieselor de masin se realizeaza prin cresterea insemnata a costului utilajului si al dispozitivelor necesare , deoarece obtinerea unor tolerante stranse implica un montaj de precizie , dispozitive de lucru si mijloace de msaurat ce-si gasesc justificarea economica numai in cazul productiei in serie mare si in masa. Pentru a se realize interschimbabilitatea totala a pieselor la asamblare , este... If you want to get a across-the-board essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!

No comments:

Post a Comment